VerbindingsFactor(y)

Organisatie

Doelstelling:
De Stichting Eigen Bedreivigheid, ook wel De Villa genoemd, ondersteunt dak- en thuislozen, zwerfjongeren en degenen met een achterstand op maatschappelijk en sociaal vlak, alsmede op de arbeidsmarkt bij het ontwikkelen van eigen bedreivigheid. Steeds meer mensen vinden geen aansluiting bij de samenleving; de bestaande instellingen kunnen of willen hen niet (langer) helpen en de Villa biedt als enige het vangnet om niet in een totaal isolement te raken en vormt daarmee een onmiskenbare voorziening voor deze doelgroep.

Geschiedenis:
De Villa is opgericht in 2009 door Ine Spuls in een oud pand aan de Grutstraat 49 in het centrum van Doetinchem. Het pand is door de deelnemers zelf weer bruikbaar gemaakt en heeft een professionele keuken, een woonkamer, het KletsKafee, diverse ateliers en werkplaatsen en een buitenterrein. Inmiddels heeft de Villa sinds de start bijna 100 mensen leren kennen en op diverse manieren ondersteund.

Stichting Stadskamer
Inmiddels is de Villa verhuisd naar de Veentjes 28 - 30 in Doetinchem en als organisatie onderdeel van de Stichting Stadskamer geworden.Documenten downloaden
 FinanciŽle verantwoording 2015 download
 Villa jaarverslag 2015 download
 Villa jaarverslag 2014 download
 FinanciŽle verantwoording 2014 download
 Jaarverslag 2013 download
BedreivsSponsoren
Alle BedreivsSponsoren